Deborah van Bekkum,  Bloemendaal

"Dankzij Alina heb ik geleerd dat sporten leuk is.

De personal trainingen zijn pittig maar erg goed. Ik voelde dat ik echt aan mijn lichaam gewerkt had, na een sessie.

Ze heeft mij veel over voeding geleerd en geadviseerd. Adviezen wat makkelijk vol te houden is en waar je geen honger bij hoef te lijden. Ook als boodschappencoach heeft ze mijn ogen geopend: welke ingrediënten mogen, welke niet verstandig zijn en wat de valkuilen zijn waar je als consument makkelijk intrapt. Of ik nou een kilo of 100 gram afviel: ze steunde me."


Dhr AKKIE MULLER, NAARDEN

“Trainen met Alina is meer dan je oefeningen doen. Ze is daadkrachtig, resoluut en heeft haar focus op het resultaat. Oefeningen worden telkens zwaarder zonder dat ik het door heb. Hierdoor blijf ik constant net buiten m'n comfortzone. Dat ik toch doorga met de trainingen, gezonder eet en steeds fitter word komt omdat Alina op een bijzondere manier persoonlijke aandacht weet te geven. Ik verheug me steeds op een nieuwe training.”


Annabelle Fabius, Hilversum

"Ik merkte dat ik uitgekeken was op de standaard fitness apparaten en hierdoor vaak niet verder kwam dan een oppervlakkige training. Niet alleen nam de intensiteit af, ook deed het weinig goeds voor mijn motivatie. Dus na de zoveelste mislukte sport- en afvalpoging ben ik 4 maanden geleden op zoek gegaan naar een personal trainer. Na de 1e training met Alina was ik meteen enthousiast en sindsdien train ik 1x per week met haar. Geen enkele training is hetzelfde. Iedere week afwisselende oefeningen in setjes van 2 of 3. Bijkomend voordeel is dat het ook nog gezellig is ;-). Op de momenten dat ik het zwaar krijg geeft haar coaching mij voldoende kracht om de oefeningen toch af te maken. Het is echt een kick om te zien hoe snel je sterker wordt en hoe je lichaam veranderd. Inmiddels al 12 kilo afgevallen wat mij enorm motiveert om samen door te trainen!"


Anne-Lize van den Berg, Bussum

“Alina heb ik dit jaar leren kennen als personal trainer. Het is mijn intentie om mijn conditie op te vijzelen en tegelijkertijd wat (over)gewicht te verliezen. Tijdens de afgelopen maanden heb ik Alina leren kennen als een gedreven coach die absoluut leeft voor haar vak. De redelijk zware trainingen heb ik als een uitdaging ervaren. Ze is met mij grensverleggend bezig geweest.

Zonder enige twijfel zou ik Alina aanbevelen bij andere.


Tanmayi Gummaraju, Hilversum

"Alina is een personal trainer die weet wat goed is voor je lichaam en hiermee stelt ze een tailor made training voor je op. Na een half jaar trainen onder begeleiding van Alina ben ik geleidelijk afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht. Alina slaagt iedere keer om mij op een prettige en afwisselende manier uit te dagen. Ik ben dan ook zeer verrast wat ik met mijn lichaam kan bereiken. Ook heeft zij veel kennis op het gebied van voeding. Als vegetariër is het niet altijd makkelijk om afwisselende gerechten te bedenken. Hier heeft zij goede oplossingen en tips voor. Alina geeft ook steeds een goed voorbeeld door haar gezonde levensstijl en dat werkt inspirerend."