Wil je afvallen, fitter voelen, minder stress in het dagelijks leven? Kortom zowel fysiek als mentaal sterk voelen?

Ploeznik training biedt diverse trainingen aan gericht op het individu en op het behalen van resultaat. Ieder persoon is uniek en vereist een andere benadering. Alina hanteert de meest effectieve methodiek voor training en voeding voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken.

Alina Ploeznik is een ontzettend gepassioneerde personal trainer die beschikt over kennis in haar vakgebied. Ook houdt zij zich dag in dag uit, bezig met de internationale health en fitness trends. Naast dat zij personal training geeft, heeft zij zich ook gespecialiseerd in:

  • Gewichtsverlies

  • Figuurverbetering

  • Voeding

  • Levensstijl aanpassen

  • Coaching

Ieder lichaam is verschillend, dit is de reden waarom Alina, de personal trainer, het belangrijk vindt om samen met de klant een gericht doel te bepalen. Het bepalen van een doel, om daarna door middel van een stappenplan welbewust te gaan trainen, wordt gedaan tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De personal training, gecombineerd met een gepersonaliseerd voedingsschema zal zorgen voor snelle resultaten, mits het aansluit met een gezonde levensstijl.

Personal training van Alina Ploeznik?

Geïnteresseerd in een personal 1-1 training van Alina Ploeznik? Neem dan contact op voor een proefles! Bel naar 06-29606251 of stuur een e-mail naar ploeznikalina@gmail.com