Over Alina

 Toen ik een aantal jaren geleden in Amerika de Boutique Gym trend ontdekte, wist ik direct dat dit de manier was waarop ik mijn personal gym wilde inrichten. Het sluit precies aan bij mijn karakter: als je iets doet moet je er volledig voor gaan en moet je het goed doen. Hierbij moet je de beste manier en de omstandigheden zoeken die dat voor je mogelijk maken.

 Al vanaf jongs af aan, heb ik mij verdiept in health en fitness. Na het afronden van de Sportacademie in Utrecht (waar ik het diploma sport- en bewegingscoördinator heb gehaald en stage heb gelopen bij de Nederlandse Tennisbond om daar met toptennissers samen te werken), heb ik mij gespecialiseerd in fitness. Met diploma’s als Personal Training Fitvak A&B, medisch fitness en diverse andere certificaten op personal training en fitness gebied op zak, ben ik gaan trainen met de Nationale Bodybuilding top om de extremen van trainen en voeding van dichtbij te kunnen analyseren.

Toen dit bijzondere project ten einde was, ben ik mij gaan richten op de persoonlijke begeleiding van mensen die de ambitie hebben om de juiste manier aan hun lichaam te werken. In 2013 besloot ik, geïnspireerd door de Amerikaanse Boutique Gym trend, een eigen personal gym op te zetten. Ik wilde een fitness hotspot creëren met hierin de ideale omstandigheden waarin mensen op een prettige- maar doeltreffende manier kunnen trainen onder persoonlijke begeleiding. Dit heb ik 4 jaar lang met veel plezier mogen runnen maar de vrijheid om freelance trainer te zijn was toch iets wat ik mistte en ben ik weer werkzaam in Bussum in de sportschool of aan huis.

Ik ben van mening dat dit de optimale ingrediënten zijn om aan je fysieke en mentale fitheid te werken. Wat mij anders maakt dan andere personal trainers is dat de meeste alleen maar gefocust zijn op hun werk en op het lesgeven. De mensen die bij mij komen trainen zijn gasten en geen nummertjes. De persoonlijke aandacht vind ik belangrijk, geen lichaam is hetzelfde. Met een goed uitgedacht voedingsplan en een op maat gemaakt trainingsschema is ieder gewenst figuur en iedere sportieve doelstelling binnen een redelijke korte termijn te behalen. Het is soms hard werken maar het resultaat is er ook naar.

 "I’m not saying it’s going to be easy,

I’m saying it’s going to be worth it!"

Heb je interesse in een personal training van mij? Meld je dan hier aan voor een kennismakingsgesprek en een gratis proefles. Je kunt mij bereiken via telefoonnummer: 06-29606251, via e mail: ploeznikalina@gmail.com of door direct mijn contactformulier in te vullen.

Find Your Greatness!

Alina

 

Alina Ploeznik personal trainer