Media & Nieuws

charlie-hunnam.png

"Speciaal voor die film vertelt personal trainer Alina Ploeznik hoe ook jij net zo afgetraind kunt worden als Charlie Hunnam als King Arthur."

http://www.esquire.nl/the-good-life/news/a8366/zo-krijg-je-het-lichaam-van-tom-hardy-in/ 

Screen Shot 2017-09-26 at 20.30.09.png

 

"Wil jij deze unieke fitness-experience zelf beleven en de eerste stappen zetten om net zo afgetraind te worden als Charlie in “King Arthur: Legend of the Sword”? Tag degene met wie je de film wilt bekijken en de lessen wilt beleven en win de Blu-ray van King Arthur: Legend of the Sword en twee workouts in de Boutique Gym van Alina Ploeznik! In totaal geven we 2x personal training weg en 5 Blu-Rays. Succes!"

http://fhm.nl/wij-geven-personal-training-lessen-weg-om-een-beestenlichaam-als-king-arthur-te-kweken/

14241596_659922560844099_3730431014735909536_o.jpg

"Vorig jaar heb ik een trip naar L.A gemaakt. Wat een fantastische ervaring en wat is LA een geweldige stad! 

Tijdens mijn trip mocht een bezoekje en interview met mijn idool Valerie Waters en oprichter van Valslides http://www.valslide.com/ niet ontbreken. 

Het was heel interessant om Valerie te horen praten over haar contact met haar "bekende" klanten mensen en hoe zij tegen trainen aankijkt. Zij heeft bijzondere methodieken en ideeën en zij werkt heel erg vanuit de opvatting dat de training gaat om passie en mensen een goed gevoel geven. Daar sta ik ook achter, zonder passie geen succes.

Mijn doel van de reis was ook om te ervaren hoe de mensen hier omgaan met sport en lifestyle en natuurlijk wilde ik er dolgraag zelf sporten.

Dit soort reizen zijn echt de mooie momenten en ervaringen in het leven en ik ben blij dat ik ze mee mag maken!