Wil jij fitter en gezonder worden en streven naar een gezonder gewicht in slechts 12 weken?

 Vanaf September 2019 bieden wij in samenwerking met “Diëtheek Purmerend”  het 12 weken “ ”Gezond en fit” programma aan.

 Je volgt hierbij in 12 weken een speciaal trainingsprogramma met voedingsadviezen. De voedingsadviezen en het programma zijn persoonlijk en gemaakt op basis van jouw lichaamssamenstelling en persoonlijke omstandigheden.

 Je gaat aan de slag om je in een zeer korte tijd energierijker en fitter te gaan voelen , je leert een nieuw en definitief voedingsprogramma aan en je leert hierbij een blijvende gezonde levensstijl aan zonder op dieet te gaan.

 Middels het online programma “Mijn Maat’ leer je de basisprincipes van een gezonde voeding en leefstijl. Daarnaast krijg je persoonlijke voedingscoaching van één van onze diëtisten van Diëtheek gedurende 12 weken.

Alles wat we gaan doen is afgestemd op jou persoonlijke omstandigheden. Zowel de trainingen als voedingsschema’s en bijbehorende coaching. We starten met een intake waarbij we diverse metingen zullen doen. Op basis van deze resultaten stellen wij een individueel trainings- en voedingsprogramma voor je op waar je gedurende 12 weken mee aan de slag gaat.

Je traint  2 keer per week volgens een bepaalde structuur.

  Inhoud programma:

 -       2 x per week persoonlijke privè personal training begeleiding in Bussum of Purmerend

-       Persoonlijke voedingscoaching van één van onze diëtisten gedurende 12 weken en toegang tot het online programma “Mijn Maat”.

-       Afspraak met de voedingscoach mogelijk online of op locatie

 -       Coaching, zowel bij het werken aan een gezonder gewicht als bij het weer opbouwen, naar een definitief voedingspatroon dat bij jou past

Aan het einde van deze 12 weken:

o   Heb je een gezonder gewicht

o   Voel je je gezonder

o   Heb je meer energie

o   Heb je minder trek in zoet

o   Ervaar je eetrust in plaats van eetlust

o   Gebruik je minder medicatie

o   Heb je handvaten om de rest van je leven deze leefstijl vast te blijven houden en je gezonder te voelen

 

Wil jij fitter en gezonder worden en streven naar een gezonder gewicht?

Meld je snel aan! Vol= Vol --- > Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

* Het leefstijl programma ‘Mijn Maat!’ en de begeleiding van de diëtist worden vergoed vanuit de basisverzekering en eventueel aanvullende verzekering. Kijk op www.dietheek.nl/tarieven-vergoedingen voor meer informatie

  

dietheek logo.gif