Gratis proefles aanvragen? 06-29606251
ploeznikalina@gmail.com
Open menu

Team.

Alina Ploeznik

Al vanaf jongs af aan, heb ik mij verdiept in health en fitness. Na het afronden van de Sportacademie in Utrecht (waar ik het diploma sport- en bewegingscoördinator heb gehaald en stage heb gelopen bij de Nederlandse Tennisbond om daar met toptennissers samen te werken), heb ik mij gespecialiseerd in fitness. Met diploma’s als Personal Training Fitvak A&B, medisch fitness en diverse andere certificaten op personal training en fitness gebied op zak, ben ik gaan trainen met de Nationale Bodybuilding top om de extremen van trainen en voeding van dichtbij te kunnen analyseren.

Persoonlijke aandacht en service staan bij mij op nummer één.

Wat mij anders maakt dan andere personal trainers is dat de meeste alleen maar gefocust zijn op hun werk en op het lesgeven. De mensen die bij mij komen trainen zijn gasten en geen nummertjes. De persoonlijke aandacht vind ik belangrijk, geen lichaam is hetzelfde. Met een goed uitgedacht voedingsplan en een op maat gemaakt trainingsschema is ieder gewenst figuur en iedere sportieve doelstelling binnen een redelijke korte termijn te behalen. Het is hard werken maar het resultaat is er ook naar.

“I’m not saying it’s going to be easy, I’m saying it’s going to be worth it!”

Ik reis nog steeds veel de wereld over om de nieuwe fitness trends te ontdekken en uit te proberen. Vooral Amerika is de voorloper in fitness concepten. Ik ga er vaak heen om nieuwe gyms te ontdekken en inspirerende mensen te ontmoeten die mijn visie, mijn lesmethoden en mijn leven kunnen verrijken.

Heb je interesse in een personal training van mij? Meld je dan hier aan voor een kennismakingsgesprek en een gratis proefles. Je kunt mij bereiken via telefoonnummer: 06-29606251 of via e mail: ploeznikalina@gmail.com.

Find Your Greatness!

Alina