Personal training

De trainingen worden gegeven bij Bodyconditioning te Bussum, dit is een gym met een hip & vintage uitstraling, een plek waar jij je op je gemak voelt en na het trainen gezellig koffie kan blijven drinken.

Kwaliteit bij Alina op één, dit is onder andere te merken aan haar specialisaties en uitgebreide kennis over training en gezonde voeding.

Alina Ploeznik is een ontzettend gepassioneerde personal trainer die beschikt over kennis in haar vakgebied. Ook houdt zij zich dag in dag uit, bezig met de internationale health en fitness trends. Naast dat zij personal training geeft, heeft zij zich ook gespecialiseerd in:

  • Gewichtsverlies
  • Krachttraining
  • High Intensity Interval Training
  • Figuurverbetering
  • Voeding

EEN KENNISMAKINGSGESPREK MET DE PERSONAL TRAINER VOORAFGAAND AAN DE PERSONAL TRAINING

Ieder lichaam is verschillend, dit is de reden waarom Alina, de personal trainer, het belangrijk vindt om samen met de klant een gericht doel te bepalen. Het bepalen van een doel, om daarna door middel van een stappenplan welbewust te gaan trainen, wordt gedaan tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De personal training, gecombineerd met een gepersonaliseerd voedingsschema zal zorgen voor snelle resultaten, mits het aansluit met een gezonde levensstijl.

Ook verzorg ik trainingen aan huis of op locatie.

Geïnteresseerd in een personal training van Alina Ploeznik? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek! Bel naar 06-29606251 of stuur een e-mail naar ploeznikalina@gmail.com