Ploeznik Personal Training Naarden

Ploeznik Personal Traning is een high-end personal training bedrijf, gevestigd in Naarden.

De trainingsstudio van personal trainer Alina Ploeznik beschikt over een luxe uitstraling. Daarnaast staat kwaliteit bij Alina op één, dit is onder andere te merken aan haar specialisaties en uitgebreide kennis over training en gezonde voeding.

Alina Ploeznik is een ontzettend gepassioneerde personal trainer die beschikt over kennis in haar vakgebied. Ook houdt zij zich dag in dag uit, bezig met de internationale health en fitness trends. Naast dat zij personal training geeft, heeft zij zich ook gespecialiseerd in:

Een kennismakingsgesprek met de personal trainer voorafgaand aan de personal training

Ieder lichaam is verschillend, dit is de reden waarom Alina, de personal trainer, het belangrijk vindt om samen met de klant een gericht doel te bepalen. Het bepalen van een doel, om daarna door middel van een stappenplan welbewust te gaan trainen, wordt gedaan tijdens een vrijblijvend kennisgesprek. De personal training, gecombineerd met een gepersonaliseerd voedingsschema zal zorgen voor snelle resultaten, mits het aansluit met een gezonde levensstijl.

Bij Ploeznik Personal Training is het mogelijk om extra aandacht te spenderen aan specifieke zones van uw lichaam. Denk hierbij aan billen, buik, benen of de bevordering van het fitheidsniveau.

Liever personal training in een kleine groep?

Ben je geïnteresseerd in lessen van een personal trainer, maar ben je opzoek naar een groepsgevoel tijdens de training? Dan is Small Group Training iets voor jou! Het is bij Ploeznik Personal Training namelijk mogelijk om naast individuele training, te trainen in een kleine groep. Bij de zogeheten Small Group Training maak je gebruik van de personal trainer’s persoonlijke aandacht en geniet je tegelijkertijd van de gezelligheid in een groep!

Bij Ploeznik Personal Training is het ook mogelijk om bootcamp-style trainingssessies te volgen in groepsverband. Roep dus je vrienden of familieleden bij elkaar om te beginnen aan een intensieve groepsles tegen een laag tarief.

Personal trainer Hilversum?

Wil je les van een Personal Trainer in Hilversum, maar ben je woonachtig in Hilversum? De studio van Alina Ploeznik is op nog geen 15 minuten afstand van Hilversum gelegen. Bij Alina Ploeznik kan je kiezen voor personal training, groepstraining of kickboks training. Zo heb je altijd een training die voor jou werkt!

De 1 op 1 trainingen Ploeznik Personal Trainer Hilversum worden op maat gemaakt, zodat er altijd een optimaal resultaat behaald kan worden. Ook maakt Ploeznik Personal Training Hilversum het mogelijk om extra aandacht te besteden aan specifieke delen van het lichaam.

Personal training van Alina Ploeznik?

Geïnteresseerd in een personal training of trainingen in groepsverband van Alina Ploeznik? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek! Bel naar 06-29606251 of stuur een e-mail naar alina@ploezniktraining.com.