Personal Training

Ben je op zoek naar professionele en doelgerichte personal training in regio 't Gooi. Dan ben je bij Ploeznik Personal Training aan het juiste adres!

Hier staat kwaliteit op één en dit is te merken aan de uitgebreide kennis die Alina , Geoffrey en June beschikken over health en fitness.

Alina Ploeznik is een uitermate gepassioneerde personal trainer, die zich naast het geven van personal training, heeft gespecialiseerd in het volgende:

Dit maakt het bij Ploeznik Personal Training mogelijk om extra aandacht te besteden aan specifieke zones van het lichaam. Denk hierbij aan de buik, benen, billen of wanneer je je fitheidsniveau wil verbeteren voor een aankomend evenement.

Ook Geoffrey Vos is een gepassioneerde personal trainer, die zich naast personal training heeft gespecialiseerd in het volgende:

Professionele begeleiding bij Ploeznik Personal Training

Bij Ploeznik Personal Training ben je gegarandeerd van persoonlijke en professionele begeleiding om je doelen te bereiken. Bij de begeleiding van de personal training in Naarden - Bussum, gaat het namelijk verder dan een paar uur fitnessbegeleiding. Er wordt net zo veel aandacht besteed aan het aanhouden van de juiste voeding en levensstijl, te beginnen bij een kennismakingsgesprek.

Tijdens een kennismakingsgesprek met Alina of Geoffrey, worden je doelen bepaald en aan de hand van deze doelstellingen, worden er een stappenplan en voedingsschema opgesteld. Houd je je aan het stappenplan en voedingsschema? Dan zal de combinatie zorgen voor de beste resultaten, zowel fysiek als mentaal!

Groepslessen bij Ploeznik Personal Training

Naast dat het bij Ploeznik Personal Training mogelijk is om individuele begeleiding te krijgen, worden er ook groepslessen aangeboden. Bij Small Group Training of bootcamp-style trainingssessies is het mogelijk om lessen te krijgen die net zo persoonlijk zijn als een individuele training, maar net zo gezellig als in groepsverband! 

Persoonlijk en professioneel bij Ploeznik Personal Training

Ben je geïnteresseerd in een individuele training van personal trainer Alina Ploeznik of Geoffrey Vos? Of ben je meer fan van een gezellige training in groepsverband? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek! Bel naar 06-29606251 of stuur een e-mail naar alina@ploezniktraining.com.