Geoffrey Vos is een doelgerichte, motiverende, personal trainer die naast een passie voor sport, beschikt over een grote interesse voor gezonde voeding. Iedere dag geniet Geoffrey van zijn werk en vindt hij het leuk om mensen te helpen met het bereiken van hun doelen.

Van voetbal en kickboksen naar krachttraining

Als kleine jongen begon Geoffrey met voetballen en speelde hij als fanatiek voetballer mee in verschillende selectieteams. Dit hield een paar jaar aan, want op 14-jarige leeftijd begon zijn interesse voor (kick)boksen. De overstap van voetbal naar deze takken van sport werd al gauw gemaakt en op zijn 15e vocht hij met succes zijn eerste partij.

Als 18-jarige begon Geoffrey met krachttraining, maar had hij al snel door dat je je naast trainen, ook moet focussen op de juiste voeding. Op deze manier is zijn belangstelling voor sportvoeding ontstaan. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de vechtsport en krachtsport, begon Geoffrey met kennisverbreding naar verschillende Fitvak erkende opleidingen. Zijn doorzettingsvermogen en motivatie hebben ervoor gezorgd dat hij zijn Fitvak A-fitnesstrainer en Fitvak B-personal trainer diploma’s heeft behaald.

Start als personal trainer

De grote passie voor sport gecombineerd met de Fitvak diploma’s hebben ervoor gezorgd dat Geoffrey zijn carrière als personal trainer is gestart. Geoffrey Vos geeft personal training op meerdere locaties in Nederland, bijvoorbeeld de studio van Alina Ploeznik in Naarden, Nike headquarters in Hilversum, maar ook in zijn eigen studio in Bunschoten-Spakenburg.

Naast personal training, geeft Geoffrey voedingsadvies, small group training en verschillende soorten groepslessen. Ook is Geoffrey gespecialiseerd in afslanken, pads training (kick)boksen, functioneel trainen, krachttraining en cardiotraining.

Personal training of een groepsles van Geoffrey Vos?

Interesse gekregen in een personal training, groepsles of (voedings)advies van Geoffrey Vos? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek!