Kickboks trainingen

Kickboksen, een ontzettend dynamische sport waarbij er niet alleen een beroep wordt gedaan op de technische vaardigheid, maar ook op de lenigheid, conditie en het reactievermogen. Ben jij geïnteresseerd in kickboks trainingen, maar heb je niet de ambitie om deel te nemen aan wedstrijden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bij de kickboks trainingen in de studio van Ploeznik Personal Training wordt iedere spiergroep intensief getraind. De kickboks trainingen bieden een intensieve cardio workout en effectieve krachttraining in één.

Intensieve kickboks trainingen bij Ploeznik Personal Training

Voordat je bij Ploeznik Personal Training aan je training begint, of dit nu kickboksen is, of intervaltraining, er wordt altijd een gericht doel bepaald tijdens een kennismakingsgesprek. Er wordt gekeken naar de persoonlijke doelstellingen en aan de hand hiervan wordt er een trainingsprogramma op maat gemaakt. Vaak gaat dit gepaard met een specifiek voedingsschema. Het voedingsschema gecombineerd met de personal training en een gezonde levensstijl, zullen dan zorgen voor snelle resultaten.

De kickboks trainingen zorgen naast fysieke fitheid, ook voor een mentale opfrisser. Denk hierbij aan:

  • Ontstressen
  • Kickboks trainingen als uitlaatklep
  • Agressieregulatie
  • Zelfvertrouwen

Kickboks trainingen

Bij Ploeznik Personal Training wordt het kickboksen 1-op-1 gegeven, wanneer je deelneemt aan een training sta je tegenover je personal trainer. In dit geval is dat Alina Ploeznik of Geoffrey Vos.

Daarnaast is het ook mogelijk om deel te nemen aan trainingen in kleine groepen, de zogeheten Small Group Trainingen. Tijdens de Small Group Trainingen maak je gebruik van de persoonlijke aandacht van een personal trainer en geniet je tegelijkertijd van de gezelligheid van een groepsles.

Kickboksen bij Ploeznik Personal Training?

Ben je geïnteresseerd in privé kickboks trainingen of trainingen in een kleine groep? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek! Bel naar 06-29606251 of stuur een e-mail naar alina@ploezniktraining.com.